TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Iron Man actionfigurer och Iron Man samlarprylar. Vi har Iron Man samlarfigurer från bland annat Marvel Select och Marvel Legends.

Marvel figurer och leksaker

Iron Man samlarprylar

« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 3 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Iron Man actionfigurer

Iron Man har ökat väldigt mycket i popularitet de senaste åren. Mycket tack vare de många filmerna som släppts. Som så många andra Marvel-figurer så har vi sett Iron Man i en rad olika skepnader. De flesta av dessa har blivit till actionfigurer. Hos oss hittar du Iron Man actionfigurer från bland annat Marvel Select, Marvel Legends och Marvel Titan Hero.

Iron Man samlarprylar

För den som älskar Iron Man finns det mycket mer än bara actionfigurer att samla på. Hos Heromic hittar du även Iron Man muggar, Iron Man gosedjur och Iron Man Bust Banks. De flesta tänkbara samlarprylarna kan man faktiskt få tag på med Iron Man-tema. NECA har även gjort en riktigt snygg bobblehead av Iron Man i deras Head Knocker-serie som du hittar hos oss.

Iron Man samlarprylar är en serie av produkter som är baserade på karaktären Iron Man från Marvel Comics och Marvel Cinematic Universe. Dessa produkter inkluderar actionfigurer, byggsatser, leksaker, kläder och mycket mer.

Iron Man actionfigurer finns i olika storlekar och nivåer av detaljrikedom. Vissa är ca 15 cm (6 inches) höga med många rörliga delar, detaljerade utseenden och dräkter, medan andra är större och mer detaljerade för vuxna samlare.

Det finns även byggsatser av Iron Man, där du kan bygga upp modeller av Iron Man's rustningar eller tillbehör. Dessa byggsatser är vanligtvis kompatibla med andra serier av Marvel Legends eller Avengers byggsatser.

Det finns även kläder och accessoarer som t-shirts, kepsar, halsband och armband med Iron Man-motiv för att visa din kärlek till Iron Man.

Iron Man gosedjur

Actionfigurer och andra samlarfigurer är helt klart den vanligaste typen av Iron Man samlarprylar. Men tro det eller ej så finns det även Iron Man gosedjur. Att Iron Man skulle göra sig så bra som en mjuk liten Plush kanske man inte kunde tro. Men han kan vara lika gosig och mjuk som en liten Ewok eller Pikachu.

Vem är Iron Man?

Iron Man är en fiktiv superhjälte skapad av Marvel Comics. Han gör sin debut i Tales of Suspense #39 från april 1963. Iron Man är en av Marvels mest kända och ikoniska figurer. Han är en miljardär och geni vid namn Tony Stark, som efter att ha blivit skadad och fångad av terroristgrupper, bygger en högteknologisk rymddräkt för att rädda sitt liv och återvänder hem för att slåss mot brottslighet och försvara världen.

Iron Man är känd för sin högteknologiska dräkt, som är utrustad med flera vapen och försvarssystem, inklusive repulsor rays, missiler och raketdrivna flygförmågor. Dräkten är också utrustad med en A.I. kallad J.A.R.V.I.S och senare F.R.I.D.A.Y som hjälper honom att hålla reda på dräktens funktioner och hanterar kommunikationen med utsidan. Iron Man har också varit en viktig del av Marvels universum och har medverkat i många serier, filmer, TV-shower och merchandise. Han är också en av medlemmarna i Avengers-laget.

Vad heter Iron Mans dräkt?

Iron Mans dräkt heter "Iron Man Armor" eller "Stark Armor" på engelska. Det är en serie av dräkter skapade och använda av Tony Stark/Iron Man för att skydda honom och ge honom superkrafter i kampen mot brottslingar och superfiender.

Var bor Iron Man?

I Marvel Comics och filmerna bor Tony Stark, som är Iron Man, i en luxuriös lägenhet eller ett palatsliknande hem i New York City. Hans hem och huvudkontor för Stark Industries är också beläget i New York City.

Stark Tower, också känt som Avengers Tower, den huvudsakliga basen för Tony Stark och hans organisation Stark Industries. Det är också en viktig plats i Marvel Cinematic Universe (MCU) där det fungerar som huvudkvarter för superhjältgruppen Avengers. Tower är belägen i New York City och är ett imponerande skyskrapor med avancerad teknologi och utrustning för superhjältar.

Hur mycket pengar har Tony Stark?

Tony Stark, eller Iron Man, är känd för att vara en av de rikaste fiktiva karaktärerna i Marvel Comics och filmerna. Han är en multimiljardär med en förmögenhet som är värd miljarder dollar. Han är ägare och VD för Stark Industries, ett av världens mäktigaste företag som är inriktat på teknologi och vapenutveckling. Hans rikedom kommer från hans företag och hans förmåga att utveckla och förbättra Iron Man dräkten.

Vad heter skådespelaren som spelar Iron Man?

Skådespelaren som spelar Iron Man (Tony Stark) i Marvel Cinematic Universe (MCU) filmerna är Robert Downey Jr.