TILLAGD I VARUKORGEN

:-

Fortsätt handla
Gå till kassan »

Här hittar du våra Iron Man actionfigurer och Iron Man samlarprylar. Vi har Iron Man samlarfigurer från bland annat Marvel Select och Marvel Legends.

Marvel figurer och leksaker

Iron Man samlarprylar

« Föregående sida 1 2 Nästa sida »
« Föregående sida 1 2 Nästa sida »

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Iron Man actionfigurer

Iron Man har ökat väldigt mycket i popularitet de senaste åren. Mycket tack vare de många filmerna som släppts. Som så många andra Marvel-figurer så har vi sett Iron Man i en rad olika skepnader. De flesta av dessa har blivit till actionfigurer. Hos oss hittar du Iron Man actionfigurer från bland annat Marvel Select, Marvel Legends och Marvel Titan Hero.

Iron Man samlarprylar

För den som älskar Iron Man finns det mycket mer än bara actionfigurer att samla på. Hos Heromic hittar du även Iron Man muggar, Iron Man gosedjur och Iron Man Bust Banks. De flesta tänkbara samlarprylarna kan man faktiskt få tag på med Iron Man-tema. NECA har även gjort en riktigt snygg bobblehead av Iron Man i deras Head Knocker-serie som du hittar hos oss.

Iron Man gosedjur

Actionfigurer och andra samlarfigurer är helt klart den vanligaste typen av Iron Man samlarprylar. Men tro det eller ej så finns det även Iron Man gosedjur. Att Iron Man skulle göra sig så bra som en mjuk liten Plush kanske man inte kunde tro. Men han kan vara lika gosig och mjuk som en liten Ewok eller Pikachu.