Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »

Det finns nog inga figurer som gör sig så bra som plushies som just Pokemon. Här hittar du mjukisdjur av Pikachu och andra Pokemon.

Plushies - Mjukisdjur & Gosedjur

Pokemon Plushies

Din sökning tyvärr gav inga träffar.

Vi är fortfarande en relativt nystartad butik och håller för fullt på att bygga upp ett riktigt bra sortiment. Hjälp oss gärna med detta genom att berätta vad du är ute efter.

Skicka gärna ett mail till info@heromic.se och berätta vad du saknar, så ska vi göra vårt bästa för att få tag på det du letar efter.

Snabbt & Smidigt

Tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar det du är ute efter. Vi ska göra vårt bästa för att få tag på det du vill ha.

Betalningsalternativ

Pokemon Plush

Du kanske gillar att samla Pokemon i spelet Pokemon Go, nu har du chansen att börja samla på gosiga små Pokemon även i verkliga livet. Samla söta små mjukisdjur av Pikachu, Celebi, Mew och alla andra små Pokemon.

Pokemon mjukisdjur

Alla våra Pokemon Plushies håller mycket hög kvalité och kommer från licensierade tillverkare. Vi har Pokemon mjukisdjur i flera olika storlekar. Hör gärna av dig om du är ute efter en viss Pokemon som du inte hittar i vårt sortiment så ska vi göra vårt bästa för att fånga in den just ditt favorit Pokemon mjukisdjur åt dig.