Trygg E-handel

Din varukorg är tom

Kassan »
SORTIMENT
SORTIMENT
Klicka här!


Här har vi samlat våra actionfigurer i Hasbros Star Wars Hero Series. Darth Vader, Kylo Ren, Rey och andra Star Wars-figurer i skala den något större skalan 1/6.

Star Wars Actionfigurer

Star Wars Hero Series Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Beställer du innan kl 14.00 så skickas din beställning redan samma dag och ska då vara framme redan nästkommande vardag.

Betalningsalternativ

Star Wars Hero Series

Star Wars Hero Series är en serie actionfigurer tillverkade av Hasbro. Actionfigurerna i Star Wars Hero Series kännetecknas av den relativt stora storleken och det låga priset. Trots den stora storleken och det låga priset så har figurerna förvånansvärt fina detaljer. Dessa actionfigurer har med sina fem rörliga leder ganska begränsad rörlighet.

Star Wars leksaker

Hasbros actionfigurer i Star Wars Hero Series vänder sig i första hand till barn som faktiskt vill leka med figurerna som leksaker. Den stora storleken och det låga priset gör att man helt enkelt får väldigt mycket actionfigur för pengarna. Men eftersom styrkan hos dessa figurer alltså ligger i storleken och det låga priset så är de inte lika uppskattade bland samlare. Samlare av actionfigurer brukar i stället föredra figurer med fina detaljer och många rörliga leder. Om du i första hand är ute efter samlarfigurer snarare än leksaker så skulle vi rekommendera Star Wars Black Series. Star Wars Black Series är Hasbros actionfigurer som vänder sig till samlare. Dessa samlarfigurer håller en mycket högre standard än Star Wars Hero Series.