Här hittar du alla våra actionfigurer som är baserade på Alien. Vi har Necas välkända serie med actionfigurer, men även alienfigurer från exempelvis Bandai. Actionfigurerna kan vara hämtade från de tidiga Alien-filmerna, serietidningen Alien: Genocide eller Alien vs. Predator.

Actionfigurer

Alien Actionfigurer

Snabbt & Smidigt

Skulle du ångra ditt köp så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka varan. Var bara noga med att förpackningen är i oskadat originalskick.

Betalningsalternativ

Alien Actionfigurer

Actionfigurer baserade på karaktärerna från Alien har länge varit populära bland samlare. Mycket av filmernas framgång ligger så klart i filmernas storslagna huvudkaraktär Xenomorphen Big Chap. Detta storslagna monster är också den perfekta förlagan för en riktigt snygg actionfigur.

Kenner Alien actionfigur

När den första Alienfilmen kom i slutet av 70-talet så blev inte actionfigurerna särskilt framgångsrika. Kenner tog fram en 18" actionfigur i samband med den första Alienfilmen. Men actionfiguren återkallades kort efter att den hade släppts. Kenner fick ta emot mycket kritik för att de släppt en actionfigur, som riktade sig till barn, baserad på en barnförbjuden film. Det var först när samlandet av actionfigurer blev ett intresse bland vuxna som actionfigurer baserade på Alien började bli populära. Idag så är Kenners 18" Alien en riktig raritet bland samlare.

Neca Alien actionfigurer

Neca har en pågående serie av actionfigurer baserade på Alien som nog får anses vara den största och mest populära bland samlare idag. Neca släpper varje år ett par nya actionfigurer som är baserade på någon av Alien-filmerna eller Alien vs. Predator. Figurer som vi har sett genom åren är exempelvis Xenomorph Warrior, Ripley och Bishop. Vi har som ambition att erbjuda det bästa sortimentet av Alien actionfigurer från NECA i Sverige.